Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Артем Кондратенко, Назар Стреляєв, Вікторія Тимонова, Максим Ходак - Як важливо бути серйозним

Описание:
1 - 25 лютого 2019 АРТподвал Муніципальної галереї 
Відкриття - 1 лютого о 18:00

Ми – кураторська група VIDSOTOK (Анастасія Хлестова та Антон Ткаченко), пропонуємо на ваш розгляд проект, присвячений дослідженню питань внутрішньої структури мистецького процесу.

За останні двадцять років мистецтво України почало обростати колекціонерами, спонсорами, меценатами, дослідниками. Всі ці люди виконують дуже важливу функцію для розвитку культури, а також впливають на художників і на процес створення художнього твору. Прагнучи створити якийсь імідж того чи іншого художника, течії, стилю. Лобіюючи свої інтереси, найчастіше - фінансові, іноді політичні поцінувачи мистецтва репрезентують його як щось дуже дороге і глибоке.

Але в наш час коли основним елементом культури як масової, так і елітарної є постіронія, коли щирість стає важко відрізнити від іронії, а щось абсурдне сприймається всерйоз, серйозність або несерйозність будь-якій ситуації не є очевидною. Вся серйозність українського мистецтва скоріше шкодить культурі.

Ми пропонуємо розглянути мистецтво з позиції іронії, жарта, сарказму, не намагаючись знецінити, а скоріше намагаючись знаходити нові змісти і розглянути під новим кутом роботи молодих художників. Крім того, важливим для нас буде показати, що серйозне мистецтво не обов'язково розглядати з почуттям колосальної важливості, навіть якщо воно на те й заслуговує.

Основні герої проекту — Артем Кондратенко, Назар Стреляєв, Вікторія Тимонова та Максим Ходак. Їхні роботи стануть прикладом, того, як говорячи на серьозні теми, художники показують їх іронічно та без зайвого пафосу. 

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...