Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дитяча субота з письменником Володимиром К.-Вакуленком

Описание:

Запрошуємо батьків та малят на дитячу суботу з письменником Володимиром К.-Вакуленком. Певно зима - це найрадісніша пора року для малят. Це коли в лісах та парках, на деревах - фантастичні звірі, а на вікнах - заобрійні країни малює мороз. А на подвір’ї щодня зустрічає зі школи мудрий сніговик, а поруч з домом гірка, санчата, і тендітні сніжинки, які тануть на маленьких долоньках. Або навіть просто лягають на в’язані рукавички спочити від дальнього польоту. А головне, що взимку стільки чудових свят, прикрашених кольоровими кульками на ялинках. Зима – це поспішаючий святий Миколай, в якого завжди є в торбинці частунок, чи то для дітей, чи навіть для білки. Зима – це Різдво, в день якого за одним столом збирається вся родина. Зима – це і Новий Рік, і нові сюрпризи. А також зима – це подарунки під ялинкою, про які так довго мріялося.

Для дітей вирішили і дитячі письменники зробити свій дарунок у вигляді книги та наповнити її своїми казковими подорожами по засніжених просторах Зими. До цього дарунку долучилися казкарі не лише з усіх куточків України, але також і українці з-за кордону. Ця подарункова зимова книга є також частиною проекту «Зірки на долоньках», який відомий вже книгами такими як «Лелечині ключі» автора Вакуленка-К. Володимира та «Вузлик казок» авторки Ірини Мацко, що створені були для маленьких дітей з важкими порушеннями зору за принципом універсального дизайну. Книга сталася завдяки небайдужості українців, які допомогли зібрати кошти на її видання. До проекту долучилися автори Еліна Заржицька, Ольга Рєпіна, Оксана Смерек, Марія Солтис-Смирнова, Віталія Савченко, Вакуленко-К. Володимир, Любов Відута, Віра Марущак та Тетяна Череп-Пероганич. Тож думаємо, що кожен в цій книзі щось знайде своє не зважаючи на вік – дорослі - свої спогади з дитинства, а діти білосніжні історії, які насправді можна уявити легко собі на вулиці. Отже, всім приємної зими, чародійних свят і срібної насолоди від читання цієї книги, яку ми постаралися створити для вас.

В програмі - казки від Володимира, печиво від Марко Терен та створення паперових сніжинок своїми руками разом із художницею та чарівницею Анною Губською!

Збираємося в арт студії «Абрикос». Вхід вільний! 

Космічна вулиця, 47, Харків

https://www.facebook.com/events/542927719910453/

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...