Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Онлайн презентація записів українських партесів

Описание:

Як звучить українське бароко? OPEN OPERA UKRAINE запрошує в лабораторію партесів.

Ми зібрали в команду науковців, дослідників та вокалістів, аби відтворити звучання барокових творів українських авторів. У тій манері та стилістиці, яка побутувала на той час.

◾ Чого чекати? Диску із записами парестних концертів XVII-XVIII століття, які виконають хор та солісти OPEN OPERA UKRAINE.

Це будуть 13 композицій: десять творів Миколи Дилецького, що прозвучали рік тому на концерті у соборі Софії Київської, і три розшифрованих 12-голосних концерти невідомих авторів.

І ви зможете почути, як змінився жанр партесів – від чотириголосних концертів Миколи Дилецького останньої третини XVII століття до дванадцятитоголосся невідомих авторів першої половини XVIII століття.

◾ Ми готові поділитися з вами знахідками та розповісти, як готувалися співаки, як розшифровували та досліджували партеси, як врешті-решт проходили записи аудіо в Кирилівській церкві та чому зловити ідеальну акустику можливо лише вночі.

◾ Тому приєднуйтеся 9 жовтня о 19:00 — ми розповімо про свій досвід та поставимо кілька записів, аби розділити цю барокову історію з вами.

☑ Реєстрація за посиланням http://tiny.cc/gsehsz

Посилання на саму трансляцію події ми виставимо ближче до дати.

Науковий куратор проєкту — Євгенія Ігнатенко.
Хормейстр та художній керівник — Наталья Хмилевская.

Проєкт за підтримки Український культурний фонд.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...