Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Прямий ефір з Андреа Гава

Описание:

6 травня (17:00) — Разом з нашими медіапартнерами Gwara Studio @gwaramedia та Public mediala boratory @gwaralab запрошуємо приєднатися до прямого ефіру з італійським музикантом, композитором, виконавецем та дослідником у галузі звукового дизайну про концепції композицій та перформансу Андреа Гава

Будео розмовляти на теми:
— Яке місце сучасних музичних досліджень як музиканта на сцені, творця онлайн-контенту, продюсера?
— Який зв’язок між присутністю та відсутністю в живих виставах, який вплив мають нещасні випадки та реальність у процесі композиції?
Андреа Гава (також відомий як Андрей Рубльов), народився в Конельяно, Італія, — музикант, композитор, виконавець та дослідник у галузі звукового дизайну. Андреа довгий час працював з різними театрами, вів майстер-класи в освітніх закладах і створював саундтреки до театральних вистав та короткометражних фільмів.
Розмова буде зосереджена на концепціях композиції та перформансу, на взаємодії виконавця та їх інструментів, на використанні нещасних випадків як частини музичного дослідження. Андрео також розповість про використання Інтернету в сучасних музичних дослідженнях та про значення присутності та відсутності, пов’язаних із цим новим способом переживання музики.
Він також брав участь у Венеціанській бієнале як виконавець.
Протягом останніх років робота Андреа була зосереджена на експериментальній електроакустичній музиці та техніках імпровізації, як на власному, так і в інших проектах (Le Trou Electronique, Foresto Est, Fiori di Bakunin, Funkhaus Heiner Müller), в реальному житті, як сценічний музикант та Інтернет, як творець вмісту та стример.
Його робота зосереджена на несподіваному, на техніках імпровізації, на музичній цінності зламаних інструментів та предметів, на зв’язку між сучасною музикою та динамікою Інтернету.
КОЛИ?
6 травня (17:00)
РЕЄСТРАЦІЯ обов'язкова за посиланням у шапці профіля, або тут https://cutt.ly/SbQldTv


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...