Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дуальна освіта дозволить підвищити якість підготовки фахівців в українських закладах вищої освіти

Дуальна освіта дозволить підвищити якість підготовки фахівців в українських закладах вищої освіти

27 листопада 2018 року у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбудеться круглий стіл на тему: «Дуальна освіта – нова якість підготовки фахівців в Україні»

В рамках роботи круглого столу буде презентовано концепцію дуальної освіти в Україні розроблену для Міністерства освіти та науки України.

Впровадження дуальної освіти дозволяє студентам поєднувати навчання на стаціонарі та проходити практику (працювати) на підприємствах, здобуваючи практичний досвід роботи і на практиці освоювати отримані звання (за різними узгодженими з компаніями моделями підготовки).

В роботі круглого столу приймуть участь представники: Міністерства освіти та науки України, місцевих органів влади, закладів вищої освіти, об’єднання промисловців та підприємців Харківської області, провідних підприємств-роботодавців, таких як: ПАТ «Турбоатом», ПАТ «Південкабель», ПАТ «ПриватБанк», «NowyStylGroup», «Сільпо-Фуд», «SoftServe», «Tapmedia», «EKCI» та інших.

За підсумками роботи круглого столу, очікується обговорення форматів співпраці в рамках реалізації концепції дуальної освіти та підписання договорів про співпрацю між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та компаніями-роботодавцями.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

820
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...