Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Цієї суботи Комунальне Підприємство “Центр поводження з тваринами” стало локацією для святкового дійства!

Цієї суботи Комунальне Підприємство “Центр поводження з тваринами” стало локацією для святкового дійства!

2 жовтня 2021 року близько трьохсот харків’ян завітали до притулку, щоб прийняти участь у святкуванні одразу двох свят — Всесвітнього дня захисту тварин та річниці відкриття єдиного в Україні Pets Friendly Контакт-Центру, що розташований за адресою пр-т Гагаріна 358.

Кожен гість знайшов для себе заняття за смаком, адже крім святкового вигулу собак притулку та обнімашек з котиками, на території святкування була зона аквагриму від Volunteer Community, виступ сучасного оркестру від КЗК “МЦКАМ”, майстер-клас з плетіння іграшок для хатніх улюбленців, виступ циркової студії “Дружба”, виступ юнацької команди КВК, спілкування з байкерами Харкова та катання на мотоциклах, знайомство зі справжніми поліцейським та їх спецавтівкою, арт зона, запальна Зумба, виступ кінологів з собаками та частування кулішем з узваром.

Головна мета свята - привернення уваги людей до проблеми безхатніх тварин у місті, прищеплення розуміння що таке відповідальне ставлення до тварин та популяризація адопції тварин-безхатьок з притулку.
Головні герої свята - собаки та коти, яким ще не пощастило знайти родину. Кожна людина має розуміти, що притулок для бездомних тварин - це буферна зона між вулицею та родиною. Особливо, це важливо донести до зростаючого покоління.

Центр поводження з тваринами - соціально важливе комунальне підприємство для м. Харкова. Ми робимо добру справу - рятуємо тварин, забираємо їх з вулиць та знаходимо родини. Наша щоденна праця поза політикою, тільки на благо тварин та людей.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

873
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...