Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Uliana Sherstii презентувала нову пісню «100 тисяч голосових» про цінність світлого почуття - кохання

Uliana Sherstii  презентувала нову пісню  «100 тисяч голосових» про цінність світлого почуття - кохання

Співачка Uliana Sherstii презентувала нову нежну та романтичну пісню “100 тисяч голосових”, артистка ділиться своїм баченням світлого та щирого почуття — кохання!

Уляна написала пісню “100 тисяч голосових” під час найтемніших та найхолодніших ночей блекауту в Україні, у той період багато хто з нас був позбавлений внутрішнього світла, і як коментує співачка Uliana Sherstii , своєю новою композицією вона хоче дарувати світло та позитив своїм слухачам , пісня є легкою та невимушеною, це те, що допоможе розслабитися та поринути у творчий світ виконавиці!

Своєю піснею артистка Уляна хоче донести важливе повідомлення до своїх слухачів:

“Основний меседж цієї пісні - що кохання здатне зігріти нас у найхолоднішу ніч, а світлі почуття здатні освітити та направити на вірний шлях! Підтримка та взаєморозуміння, ось що я вважаю, є найголовнішим!

Щиро сподіваюся, що мої шанувальники відчують легкий та нижній вайб цієї пісні та гідно оцінювати мою творчість та мій особливий погляд на музичне мистецтво!”.

Виконавиця з детства мріяла співати, але їй завжди говорили, що музика це не про неї, і що вона даремно витрачає годину. Але вся справа була у знаходження правильного викладача, якого Уляна невдовзі зустріла, та який повірив у її потенціал! Найголовніше, він зумів підібрати правильну методику для розвитку вокальних здібностей дівчини, тим самим давши їй натхнення на розвиток у музичній сфері.

Більше 10 років Уляна розвивалася як академічна співачка, здобула відповідну освіту, активно гастролювала за кордоном (Польща, Німеччина, Франція, Бельгія, Нідерланди, Люксембург). Також Уляна є викладачем вокалу у ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Артистка Uliana Sherstii є мотивованою для підкорення нових вершин, вона ніколи не буде зупинятися на досягнутому та завжди буде розвиватися та експерементувати!

Її мрія проста та щира! Уляна хоче щоб її музика допомагала людям, вона хоче знайти свою аудиторію та співати з ними в унісон свою трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень.

“Хочу щоб моя музика знайшла особливе відображення у серцях слухачів”.

Уляна створює власний неповторний стиль, у якого відразу можна дізнатися творчість співачки.

Uliana Sherstii щиро ділитися з нами своєю найбажанішою ціллю - створювати українську музыку та популяризувати її як у нашій країні так і закордоном!

“Концертні виступи це для мене джерело енергії та натхнення. І сподіваюся що під час живого виконання глядачі зможуть ще краще відчути весь енергетичний посил цієї пісні”.

Посилання на соцмережі Uliana Sherstii :

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZN-KQ4sDdT4MNFGy6gQJVA

Instagram: https://instagram.com/uliana_sherstii?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@ulianka_sherstii?_t=8eZu8ongdG9



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

589
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...