Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

З України до Польщі: Milena представляє емоційний сингл «Drugi brzeg»!

З України до Польщі: Milena представляє емоційний сингл «Drugi brzeg»!

Українсько-польська співачка Milena презентувала свою нову композицію «Drugi brzeg», що поєднує в собі елементи поп-музики та репу. Цей трек став важливим кроком у творчій кар'єрі співачки, демонструючи її унікальний вокал і глибоке розуміння сучасних музичних тенденцій.

Сингл "Drugi brzeg" розкриває тему любові та нових початків після складних життєвих ситуацій. Пісня, яка створена за сприяння композитора Пйотра Островського та автора тексту Кароля Янушкевича, показує не тільки вокальні здібності Milena, але й її здатність тонко передавати емоції.

“Цей трек для мене не просто про кохання, але й про силу та відвагу. Працюючи над 'Drugi brzeg' протягом двох інтенсивних місяців, я зосередилася на кожній деталі, щоб створити щось унікальне.

Експериментуючи зі своїм вокалом і поєднуючи його з чоловічим репом, я вийшла за рамки своєї зони комфорту. Це було новим викликом для мене, але я вірила в цей проект і довела собі, що можу досягти будь-якої мети.” - розповіла співачка про свою нову композицію.

Milena, народилась в Україні, є випускницею балетної школи в Києві. Вона мала всі шанси стати професійною балериною, проте обрала шлях музики та творчості. Після переїзду в Польщу, вона активно займалася танцями, організацією модних показів та керувала бутіком з одягом від польських дизайнерів. Після народження двох синів, співачка почала інтенсивно розвивати свій вокальний талант і зробила свій дебют у музиці.

"Drugi brzeg" уже доступний для прослуховування та завантаження на всіх основних музичних платформах: https://song.link/s/3ohqltiynCwuuCoy1l1KcS .

Більше інформації про Milena та її творчість можна знайти на офіційній сторінці співачки в Instagram:Milena Instagram.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

721
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...