Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Американська компанія планує збудувати підприємство на Харківщині

Американська компанія планує збудувати підприємство на Харківщині

Про це йшлося під час онлайн-зустрічі заступників начальника Харківської ОВА Євгена Іванова та Олени Логвинової, директорів профільних департаментів з представниками американської компанії JANZ Corporation.

JANZ Corporation займається постачанням медичного обладнання в Америці та Європі. Представники компанії зацікавлені у будівництві нового підприємства з виробництва апаратів штучної вентиляції легенів та іншого обладнання на Харківщині.

«Ми готові всебічно сприяти цьому процесу, в тому числі консультувати щодо місця розташування, процесу будівництва, логістики», - зазначив Євген Іванов.

Запуск нового підприємства з виробництва медичного обладнання дасть змогу створювати нові робочі місця, посилювати економіку області та залучати інвестиції у Харківську область, додала Олена Логвінова.

«Щиро дякуємо за увагу до Харківщини та сподіваюся на нашу плідну співпрацю. Упевнена, що реалізація цього проекту буде успішною та дасть старт розвитку інших проектів», - зазначила Олена Логвінова.

Крім допомоги у виробленні медичного обладнання, американські партнери готові надавати свою підтримку у відбудові регіону.

«Ми дуже чекаємо на отримання більшої інформації щодо демографічної ситуації в Харківській області, а також можливостей для бізнесу. Ми знаємо, що попереду нас чекає багато роботи в цьому напрямку, але ми сподіваємося, що за вашою допомогою нам удасться втілити це в життя», - зазначив генеральний директор JANZ Corporation Річард Фінстербуш.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

657
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...