Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В Харькове прошел «Молодежный Нефорум»

В Харькове прошел «Молодежный Нефорум»

На освітньому заході «Молодіжний Нефорум» зібралося близько 200 студентів вищих навчальних закладів та майбутніх випускників шкіл міста Харкова.

Перед ними виступили перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак, представники Молодіжної ради при Харківському міському голові, лідери думок, представники міжнародних та всеукраїнських організацій.

«Молоді люди сьогодні захищають суверенітет України та займаються волонтерською діяльністю. Вони готові впроваджувати міські ініціативи, адже їм відновлювати країну після війни, лікувати, будувати та вчити підростаюче покоління. Завдання міської влади полягає у посиленні міжсекторального діалогу влада-молодь-освіта-бізнес. Нам важливо залучати молодих людей до розробки нових ідей та рішень, реалізація яких дозволить покращити життєдіяльність міста», - наголосив Олександр Новак.

На панельних дискусіях обговорювалося найширше коло питань - від участі молоді у розвитку територіальних громад та можливості для самореалізації до проблем штучного інтелекту. А в інтерактивній зоні «Молодіжного Нефоруму» можна було познайомитись із передовими розробками навчальних закладів.

Організатори заходу – Управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Молодіжна рада при Харківському міському голові за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення суспільної довіри» (UCBI).



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

842
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...