Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харківʼянин Роман Самойлов виграв командне срібло Кубку світу з фехтування

Харківʼянин Роман Самойлов виграв командне срібло Кубку світу з фехтування

Харківʼянин Роман Самойлов вдало виступив у складі збірної України.

Юніорська збірна України з фехтування на шпагах у складі Мар’яна-Антона Горецького, Романа Самойлова, Олександра Селіверстова й Михайла Сидорова посіла друге місце на Кубку світу в сербському Вршаці!

Українці, як шостий номер посіву, стартували в 1/8 фіналу з перемоги над Румунією (45:28), після чого вибили з боротьби за нагороди Швейцарію (45:36) і Казахстан (45:30).

У фіналі ж синьо-жовті зустрілись із лідерами посіву – американцями. На початку протистояння українці лідирували 15:9, однак Скайлер Ліверант зумів скоротити розрив до мінімального, перемігши Горецького з рахунком 10:5. А після цього Лоусон уперше вивів збірну США вперед, вигравши у Селіверстова (6:3).

Той же Селіверстов повернув Україні лідерство під завісу поєдинку. Олександр був сильнішим за Ліверанта (8:5) й закінчив свій останній бій за рахунку 35:34 на користь української команди. Однак розвинути цей успіх «синьо-жовтим» не вдалось – завадили Імрек і Лоусон.

Тож підсумковий рахунок зустрічі – 45:41 на користь США, і срібло для України.

В особистих змаганнях Роман Самойлов повторив свій найкращий результат у кар’єрі на такому рівні, вдруге потрапивши до топ-16. 19-річний фехтувальник дістався 1/8 фіналу, де поступився 12:15 майбутньому володарю бронзової нагороди, другому номеру посіву французу Клеману Бульє.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1576
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...