Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Також мене шукав»: лірична пісня артистів Dear N. та MY RON про пошук спорідненої душі

«Також мене шукав»: лірична пісня артистів Dear N. та MY RON про пошук спорідненої душі

Артистка Dear N. випускає дебютний сингл “Також мене шукав” за участю інді-артиста MY RON.

"Щоб ти також шукав" – це ліричний софт-поп, що розповідає про очікування зустрічі зі спорідненою душею.

Герої пісні відчувають самотність та розгубленість, але водночас знають, що так буде не завжди, бо, незважаючи на біль та зруйновані плани, залишається головне "Людині потрібна людина".

Чи це зустріч із коханою людиною, з якою розділяє відстань? Чи це зустріч з тим, кого поки що не знаєш? - кожен слухач вирішити собі.

Авторка пісні, Dear N., каже:
“Ця пісня — мій дебютний реліз, щиро кажучі, не мала бути першою, але я вирішила довіритись власним відчуттям, змінила плани в останній момент та запропонувала артисту MY RON випустити її разом.
У часи, коли багато українців розкидані світом через війну, і відчувають себе самотніми в новій середовищі, у часи, коли багато сімей розділені відстанню, — ця пісня здається мені особливо актуальною”.

Насправді, композиція є певною мірою біографічною – через війну співачка була змушена покинути рідний Харків, і тимчасово переїхала до Варшави без рідних чи близьких.


“Наразі я живу на дві країни і планую своє повернення в Україну. Польща дала мені прихисток та можливість спати без страху, що я можу не прокинутися. Але в Україні залишився мій коханий, моя мама, рідні, тож я не можу продовжувати жити за кордоном так, ніби нічого не трапилося. 

З іншого боку – вважаю, що і тут, за кордоном дуже важливо розвивати українську культуру, створювати творчі осередки, які б проростали по всьому світу: щоб люди не втрачали цього зв’язку з домом і продовжували нести українське у світ, де б вони не були.

Саме у Варшаві, на літературному вечорі, артистка вперше виступила з власними піснями. Там вона познайомилася з інді-артистом MY RON, чия музика здалась їй близькою за сенсами. У грудні 2023 року Dear N. запропонувала йому разом записати пісню “Також мене шукав”, оскільки відчула, що ця історія краще розкриється через історії двох ліричних героїв.

В планах Dear N. нові релізи та творчі експерименти, а також – виступи на майданчиках Варшави та різних міст України.

Авторка сподівається, що пісня “Також мене шукав” стане віртуальними обіймами кожному, хто цього потребує, хто відчуває самотність і розгубленість, і не знає, що робити з власним життям. Щоб кожен відчув, що він не один, і попереду – зустріч зі спорідненою душею, справжнім другом, з яким можна поговорити про все, що наболіло, а інколи – просто помовчати разом.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

808
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...