Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Игорь Терехов поднял вопрос блокирования налоговых накладных

Игорь Терехов поднял вопрос блокирования налоговых накладных

Харківський міський голова Ігор Терехов 15 березня, взявши участь у міжнародній науково-практичній конференції «Проблемні питання вирішення податкових спорів в умовах воєнного стану», що відбулася у Харкові.

Захід організували Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого та Інший апеляційний адміністративний суд.

Під час виступу Ігор Терехов зазначив, що найбільшою проблемою харківського бізнесу у взаємодії із податковими органами є блокування податкових накладних – на це скаржаться 44% підприємців. Він також додав, що велика кількість скарг стосується нарахування податку на нерухомість, коли налог нараховується на приміщення, зруйновані внаслідок бойових дій, або налог нараховують двічі на одну й ту саму будівлю до реконструкції та після, мотивуючи це відповідним підвоєнням у реєстрі.

«Нещодавно у мене була зустріч із підприємцями нашого міста. І всі вони скаржаться на блокування податкових накладних, що не просто перешкоджає розвитку їхнього бізнесу, а в принципі ставить під сумнів можливість продовження діяльності. Тому дуже добре, що сьогодні ці проблемні питання не замовчуються. І хоча справді буває по-різному: іноді має рацію бізнес, іноді - податкові органи, але я дуже хотів би, щоби рішення приймалися справедливіше», - звернувся до учасників конференції міський голова.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

616
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...