Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В Харькове обустраивают школы на базе противорадиационных укрытий

В Харькове обустраивают школы на базе противорадиационных укрытий

Для забезпечення освіти у форматі офлайн КУ «Офіс реформ Харкова» спільно з представництвом Всесвітньої Лютеранської Федерації в Україні та ГО «Спільна справа для людей» обладнає школи у протирадіаційних укриттях.

Як повідомив директор комунальної установи Дмитро Давидьянц, допомогу в оснащенні приміщень надають міжнародні партнери без залучення бюджетних коштів.

«З ініціативи міського голови Ігоря Терехова зараз готується вже третя освітня локація, в якій матиме змогу навчатися понад 300 дітей. До вересня її планують відчинити. Це буде повноцінний освітній заклад за прикладом метрошколи із класами, зонами відпочинку та медкабінетом», - розповів Дмитро Давидьянц.

Голова Всесвітньої Лютеранської Федерації в Україні Марк Муллан зазначив, що створення умов для повноцінного навчання дітей у Харкові – це першочергове завдання для їхньої організації.

«Завдяки співпраці з міською владою та нашими партнерами ми відновлюємо бомбосховища. І будемо розглядати можливості для створення таких безпечних просторів для офлайн-навчання в різних районах Харкова», - повідомив Марк Муллан.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

701
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...