Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Яскрава прем’єра кліпу від дуо KARIЇ на пісню «Я не боюсь» про зустріч кожного зі своїм страхом та шляхи його подолання!

Яскрава прем’єра кліпу від дуо KARIЇ на пісню «Я не боюсь» про зустріч кожного зі своїм страхом та шляхи його подолання!

KARIЇ ділятися з нами довгоочікуваною та вражаючою прем'єрою кліпу на дебютну пісню «Я не боюсь».

KARIЇ - це дует Остапа та Вікторії, які познайомилися в 2020 році на курсах Майстерні Impro. Свій творчий шлях вони почали минулого року з пісні “Svitlo”, коли Остап запросив Вікторію створити демо-версію вищезгаданої композиції. Після цього почалася спільна музична діяльність, яка перетворилася на дуо KARIЇ.

Пісня “Я не боюсь”- це пісня- перформанс, пісня- переживання, яка відображає руйнування комплексу меншовартості та відкриття всіх масок, що дозволяє відчути свою силу і побороти страх.

Саме цю концепцію хотіли втілити у своєму кліпі KARIЇ, та показати своєрідний перформанс, під час якого слухач відчув би себе не самотнім, на хвилях особистих переживань. Бо іноді усвідомлення, що ти не єдина людина на світі, яка переживає подібне, може добряче підтримати, - коментують KARIЇ .

Дуже кропітка та довготривала робота була пророблена під час підготовки до зйомок кліпу. Робота над проєктом тривала 9 місяців! Ідея для кліпу повністю узята зі сновидіння Гали Козютинської - режисерки відеороботи “Я не боюсь”.

Коментар від режисерки кліпу :

“ Пісня “Я не боюсь” – це історія про зустріч кожного і кожної з нас зі своїм певно найбільшим страхом, зі страшним сном, що почався 24 лютого і триває досі.. а для багатьох з нас він почався ще у 2014-му.. страшний сон, що зрештою став єдиною реальністю, що водночас і руйнує, і об’єднує. Нам з творчою групою хотілось зібрати не картину руйнації, а спільний образ воїна, який проходячи всі випробування стає сильнішим, етап за етапом, вдягає на себе обладунки і дивиться страху в очі, занурюючи його в сон, немов мале дитя. Наша героїня опиняється в кошмарі, який не дає їй вибратись назовні. Їй лишається одне: зустрітись зі страхом і стати сильнішою, це її єдиний можливий вибір…”

Велика увага була акцентована на дизайн костюмів, цим займалася Софія Дорошенко, вона продумувала кожну деталь образу, щоб глядачі могли поринути у атмосферу самопізнання та відчуття своєї сили для подолання страху!

Також важливою складовою кліпу є танець! Хореографія створювалася профі своєї справи художницею-хореографом Анастасією Андрієнко. Протягом місяця Анастасія прослуховувала композицію “Я не боюсь” та кожною клітинкою тіла хотіла відчути рух та настрій хореографії, щоб чітко проявити картинку пісні та передати її яскраву концепцію. Хореографу захотілось використати рухи японського танцю бутто та українського бойового гопака. І стилізувати під сучасний танець. Тому в кліпі є бій, сила і одначасно вразливість.

Для зйомок кліпу на пісню “Я не боюсь” KARIЇ орендували тільки два приміщення, але оскільки на інших локаціях нікого не було, то здавалося що KARIЇ орендували цілий знімальний павільйон. Це було доволі зручно, так як команда, яка працювала над новим кліпом KARIЇ нараховувала у собі понад 20 людей, тим самим працювати над проектом було комфортніше!

Остап та Вікторія діляться з нами цікавинками про команду,яку вони зібрали під час створення кліпу :

“Так склалося, що наш оператор - Олексій Інакше теж виявився киянином - як і хореографка з режисеркою. Те, що він там витворяв на майданчику теж треба було знімати, бо в нього були ще ті танці, особливо при зйомках сцени бою. Добре що в нас є багато бекстейджу, яким ми неодмінно зможемо поділитися зі своїми прихильниками! Ще слід згадати, що наша продюсерка - Валерія Гончарова - з Харкова, тому географія в нас солідна ”.

KARIЇ діляться з нами яскравими відчуттями, які переповнювали їх під час зйомок кліпу:

“Зйомка тривала з 8 ранку і до 2 ночі. Всі помучилися, померзли, але такої теплої атмосфери на знімальному майданчику ніхто з роду не бачив. Всі максимально професійні, творчі і позитивні!”.

Також Вікторія додає:

"....Пам’ятаю, як ми відзняли сцени битви зі страхом. Навколо творився такий екшн: блимання, дим! Коли Олексій сказав знято, то вся команда почала аплодувати, а це ще навіть не був кінець зйомок. Найскладнішими для мене особисто були останні 2 години зйомок, сили були на межі… На наступний день, ми ділилися вдячністю один з одним, бо ця зйомка була наче маленьке окреме життя, як світлий промінь…"

Посилання на соцмережі дуо KARIЇ :

YouTube : https://youtube.com/channel/UCKSMdtp_J-XgtOTWOPSQchg

Instagram: https://www.instagram.com/karii.sound/

Прослухати трек “Я не боюсь” за посиланням:

https://open.spotify.com/artist/42OmA2HveOmDJM2LGrLQZw



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1308
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...