Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Alina Nechaeva розкриває нову главу у своїй кар'єрі та запускає хелсі-блог разом з новим драйвовим хітом «Бувай»

Alina Nechaeva розкриває нову главу у своїй кар'єрі та запускає хелсі-блог разом з новим драйвовим хітом «Бувай»

Alina Nechaeva презентувала свою нову драйвову пісню “Бувай” – яскрава демонстрація важливості цінування собі та відваги обирати власний шлях!

У новій композиції співачка акцентує на значущості самовизначення та збереження емоційного балансу, що є дуже важливим питанням сучасності!

Головне, до чого прагне Alina Nechaeva – щоб її музика надавала натхнення та зцілювала слухачів!

Пісня “Бувай” відрізняється від попереднього релізу дівчини “Ocean Dreams” динамікою, яка обіцяє перехід на новий рівень та яскраві відчуття під час прослуховування треку!

Alina Nechaeva щиро ділиться своїми враженнями щодо нової фази у своїй житті, зауважуючи:

“Я стала більше відчувати та досліджувати собі, що хочу створювати навкруги та звичайно, це як наслідок, впливає на мою творчість та майбутній результат!”

Також Alina поділилася своїми внутрішніми переживаннями та процесом створення пісні:

“Над цією піснею я працювала протягом тривалої години, оскільки хотіла максимально передати свої почуття та емоції драйву. Тільки після тисячі правок та змін я відчула, що це те, що я хотіла створити. Це той вайб, який хочу транслювати слухачам

Поза музичною творчістю, Аліна активно спілкується зі своїми шанувальниками в соціальних мережах, де вона не лише ділиться цінними порадами щодо здорового способу життя, а й надихає на підтримку балансу між фізичним та емоційним станом!

Вона упевнена, що ключ на щастя полягає у знаходженні внутрішнього балансу в житті. Аліна допомагає та ділитися зі своїми читачами детальними інструкціями, як позбутися напруження, віднайти рівновагу та відчуття спокою та гармонії!

Наразі Аліна готує авторську хелсі програму - це поетапний план, який дозволить людям знаходити гармонію та задоволення від життя, також дівчина має на меті створити запис збірки медитацій!

“Люди отримують повну інструкцію про те, як діяти, коли вони відчувають стомленість, стресс, невміння розслабитись та постійне напруження. Ця інструкція буде докладною, охоплюватиме тіло, розум та душу. Вона буде побудована поетапно на основі мого власного досвіду та за участю різних інструментів та фахівців, які допомогли мені знайти ключі до досягнення балансу та насолоди від життя.”

Також Аліна з нетерпінням очікує на фінал відеороботи до свого попереднього треку “Ocean dreams”, що обіцяє стати ще одним творчим досягненням співачки що захоплює, та яке неодмінно подарує глядачам незабутні емоції драйву та свіжості відчуттів!

Амбітна артистка Alina Nechaeva планує розвиватися у двох сферах: музичній кар'єрі та експертності зі здорового способу життя. За словами артистки, цей проект вона створювала та удосконалювала протягом кількох років.

Шляхом поєднання цих двох напрямків вона створює унікальне комбо, завдяки якому співачка одночасно через свою творчість та експертність прагне надати підтримку та допомогу іншим у пошуках гармонії та радості.

Завдяки своїм знанням з нутриціології, багаторічної практики у хелсі напрямі, вона готова ділитися корисними порадами покладаючись на власний досвід та експертність фахівців у цій галузі.

“Бувай” це друга пісня від артистки Alina Nechaeva, попередня композиція “Ocean dreams” комбінує вайб легкості та натхнення, головна тематика треку, яку транслює дівчина: любов до всього, що тобі оточує!

Чи вдалося Аліні передати свою історію та внутрішній конфлікт за допомогою прем'єри “Бувай” між “залишатися у стані жертви” та “почати жити з вірою в собі та натхненням на майбутнє” ви можете переконатися в цьому послухавши новий трек “Бувай” за посиланням на всіх музичних платформах: https://muzika.fanlink.tv/buvai?fbclid=PAAaaWvqCkakLINA_9zb4YuGGfm068ptO52v224VxxNS6EFmzgWX_Lg6-FgiM

Alina Nechaeva у соцмережі Instagram: https://www.instagram.com/alyanecha/?hl=



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

740
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...