Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Нова пісня-заклик від співачки Alina Nechaeva спонукає відкрити серце і йти за своєю мрією!

Нова пісня-заклик від співачки Alina Nechaeva спонукає відкрити серце і йти за своєю мрією!

Хвилююча прем'єра дебютної пісні від співачки Alina Nechaeva!

“Ocean dreams” про відчуття свободи, натхнення та заклик цінувати та насолоджуватися кожної хвилиною життя!

"Ocean dreams" є дебютною композицією співачки Alina Nechaeva! Своєю музикою дівчина хоче надихати та одночасно зцілювати своїх слухачів. У своїй новій композиції Аліна комбінує вайб легкості та натхнення! Головна тематика треку, яку артистка транслює: любов до всього, що тобі оточує!

Аліна Нечаєва залюбки поділилася з нами своїми думками щодо нової пісні “Ocean dreams”:

“ За допомогою своєї пісні “Ocean dreams” я хочу донести повідомлення про те, що треба жити сьогодні та зараз. Треба насолоджуватися та бути дячним за те, що вже тобі оточує! Знаходити та помічати натхнення, потім діяти в цьому окриленому стані”.

Під час прослуховування пісні “Ocean dreams” можна відпустити всі нав'язливі думки та проблеми, які тобі турбують, та з головою поринути у легку та захоплюючу атмосферу треку!

Музикою співачка захоплювалася ще змалечку, але тільки у дорослому віці справді зрозуміла, що це захоплює її, що саме через музыку та співи Аліна відчуває собі живою!

Вирішальні крапки у творчості Аліні розставила війна, як і у мільйонів українців, у Аліні відбулася повна переоцінка цінностей. Саме тоді вона зрозуміла, що хоче творити та вдихати інших людей відчувати свої бажання, та йти за своїми мріями!

Інспірацією до написання пісні слугувало натхнення ніжним почуттям – коханням та природою на острові Балі, на якому перебувала Аліна.

Над піснею “Ocean dreams” 3 місяці працювали співачка Аліна та Євген – автор слів та музики.

Співачка Alina Nechaeva відверто ділиться з нами головним меседжем та одночасно спонукає відчути особливий сенс, яким вона хоче поділитися з шкірним:

Головна тема композиції – це кохання, свобода та легкість. З початку війни я як жінка втратила цей стан. Було важко, з часом різними методами я намагалася повернутись до себе, коли мені хочеться творити та зітхати. І коли я почала відновлюватись, мені захотілося передати цей стан через музыку. Бо я вважаю, що саме від нашого відчуття собі залежить якість нашої життя у всіх сферах.”

Також Alina Nechaeva щиро ділиться з нами своєю творчою ціллю - створювати якісну та унікальну музыку, яка надихатиме її слухачів, почуватиметься та йтиме за своєю мрією!

Посилання на соцмережі Alina Nechaeva :

YouTube lyrics video: https://youtu.be/P-b7snxpKtA?feature=shared

Instagram: https://instagram.com/alyanecha?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==

Прослухати трек “Ocean dreams” можна на всіх платформах за посиланням: https://id.ffm.to/ocean_dreams



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

478
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...