Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

КВБО разрабатывает новые формы взаимодействия с харьковскими водителями

КВБО разрабатывает новые формы взаимодействия с харьковскими водителями

КП «Комплекс із вивезення побутових відходів» розробляє нові форми взаємодії з водіями, які нарушують правила паркування та ускладнюють проїзд спецтранспорту.

За останні півроку завдяки профілактичній роботі підприємства та допомоги активістів у Харкові зменшилась кількість випадків неправильного паркування автомобілів біля контейнерів для збирання побутових відходів.

Однак останнім часом, у зв'язку з поверненням до Харкова його мешканців, стала актуальною інша проблема - паркування великої кількості автомобілів у дворах, на внутрішньоквартальних дорогах, у тому числі на поворотах та біля перехресть, що заважає проїзду спецтранспорту КВБО. Зокрема, комунальникам складно проїхати вузькими дорогами у дворах будинків на вул. Гвардійців-Широнінців, 65, 127, вул. Героїв Праці (дільниця між будинками №52-58), вул. Качанівській, 17, вул. Ляпунова, 11 та ін.

«Тому підприємство розглядає можливість розміщення у місцях, де найчастіше таке трапляється, роз'яснювальних інформаційних знаків-покажчиків. У доброзичливій формі ми попросимо водіїв ставитись до паркування свого автомобіля більш відповідально, щоб не заважати проїзду великогабаритного спецтранспорту», - розповів директор КП «КВБО» Олексій Артикуленко.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1141
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...