Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Знаки долі у збігові чисел: як відбувалися знімання кліпу італійського співака Fiamma

Знаки долі у збігові чисел: як відбувалися знімання кліпу італійського співака Fiamma

Знаки долі, які мають значення: італійський реп-виконавець з українським корінням Fiamma презентував кліп на новий трек під назвою «1111».

У пісні, котру співак написав, надихнувшись важким періодом – розставанням із дівчиною, він розкрив питання збігів чисел, які є невипадковими підказками: усе робиться на краще. А розповісти про історію кохання й відповідні знаки Fiamma вдалося у відеороботі.

Відомий своїм епатажним образом, італієць Fiamma підтвердив, що цього разу випустив як трек, так і кліп на нього, які відрізняються від попередніх робіт: вони більш ніжні та чуттєві. За словами репера, він хоче робити експерименти і пробувати різні стилі й жанри у власній творчості, тож пісня "1111" – один із них.

Fiamma зізнався: цей трек написаний у складний для нього час – коли репер переживав розставання з коханою. Саме через пісню "1111" він хотів передати свою любов до неї, а також розповісти про власний духовний зв’язок із Всесвітом.

"Ця пісня дуже важлива для мене, тому що вона представляє частину мене, яку я ніколи раніше не показував. Для відеокліпу я вирішив розповісти історію кохання пари, але я також хотів включити себе як символ подвійності, яка існує в кожному з нас. Бувають часи, коли ми добрі та хороші, і часи, коли ми погані та спокушені злом", – наголосив Fiamma.

Крім того, як підкреслює виконавець, трек "1111" розповідає про часті знаки долі, які він бачить. Вони нагадують артистові, що той знаходиться на правильному життєвому шляху, попри будь-які обставини.

Асоціації зі знаками ми постійно бачимо у повсякденному житті, до прикладу: на номерних знаках машин або годинниках, — каже репер. Fiamma ділиться, що обʼєднав у пісні ніби розмову з дияволом, водночас зачитавши про власний життєвий досвід.

Як відбувалися знімання кліпу

Загалом знімання кліпу на пісню тривали протягом двох днів і відбувалися на локаціях як у Києві, так і поза межами столиці.

У місцях, показаних у відеороботі, можна побачити, як розгортається історія кохання між парою, яка проживає різні емоційні моменти.

Примітно, що головними акторами кліпу стали справжня закохана пара фуд-блогерка Марго Орманді та музичний продюсер Леонід Тетерін. Закохані поділилася, що насправді процес знімань був легким і сподобався їм, оскільки протягом усього часу узагалі не доводилося грати. Однак, як зазначила Марго, яка також стала стилістикою під час знімань, важко було лише правдоподібно показати сварку.

"Найважче для нас було зіграти сварку, бо в житті ми ніколи не сваримось. А загалом це була повністю наша атмосфера, і я думаю видно, як нам легко було зіграти, бо і грати не доводилось, із першого дублю виходило. Ми кайфонули просто", — розповіла дівчина.

Водночас музичний продюсер підкреслив: на його ж думку, трудність, яка повстала перед парою під час зйомок, була повʼязана з погодними обставинами:

"Загалом зйомка пройшла дуже легко. Круто, коли не потрібно грати. Єдиний момент — це сцена з картиною, де ми писали її на вулиці в мінусову температуру, у домашніх капцях, стоячи у калюжі, але ці кадри лав сторі — того вартували".

Слід зазначити, що в перший знімальний день команда здебільшого провела час за містом. Там вони фільмували сцени Fiamma на даху, усередині будинку, де, за сюжетом, він бачив тих самих демонів, а також романтичні моменти закоханої пари: прикрашання ялинки і спільний процес приготування їжі.

Другий же день зйомок відбувся у столиці. Команда встигла відвідати парк, студію та торговий центр. Зауважмо, що тоді до процесу також долучилася сонграйтерка та співачка Вероніка Коваленко. Оскільки учасниця "Голос Країни" стала бек-вокалісткою треку "1111" Fiamma, вони разом показалися у кадрі.

Примітно, що загалом образи виконавців є протилежними один одному. Як каже учасниця "Голос Країни", Fiamma — про епатажність, а вона — простоту та "трушність". Так, беручи участь у трекові і кліпові співака, Вероніка спробували увійти в доволі незвичайний для неї образ — більш зухвалий.

Однак, артистка каже: не зважаючи на відмінність в амплуа, разом із репером однозначно перебувають на одній хвилі, а процес спільної роботи їм комфортний. Це Вероніка пояснює цікавим фактом, повʼязаним із нумерологією. Зірка ділиться, що доля постійно посилає Fiamma знаки у вигляді чотирьох одиниць, водночас дівчина бачить чотири двійки. На погляд артистів, це пояснює їхній звʼязок.

Призупинення музичної діяльності Fiamma

Варто зауважити, що, попри ще недовгу музичну діяльність в Україні, Fiamma заявив про тимчасове зупинення творчого шляху. У коментарі для нашої редакції, співак пояснив: робить це через дві основні причини. По-перше, у 2023 році він досяг поставленої мети у творчості, а по-друге, тепер хоче змінити стратегію і прагнути до більших і складніших цілей.

"Я планую підготувати альбом, який буде дуже особливим і значущим для мене. Альбом матиме дві версії: стандартну з 11 композиціями, яка буде присвячена мені та моєму музичному стилю, і розкішну (Deluxe) з ще 11 композиціями, у яких будуть співпраці відомих і значущих виконавців України", – зауважив він.

За словами артиста, такий проект вимагатиме в нього багато роботи та відданості, тож він вирішив повністю присвятити себе його реалізації. Крім того, виконавець наголосив: зі своєю музикою планує вийти на глобальний рівень і хоче зробити "те, чого ще ніхто у світі української музики не робив".

Хоч Fiamma і призупиняє музичну діяльність, але Україну покидати не збирається.

"Мені потрібно залишитися тут, тому що навіть, якщо я деякий час не буду випускати музику, мені потрібно налагодити зв’язок і співпрацювати з іншими виконавцями. Я хочу розширити свою мережу та досвід в українській музичній сфері", – пояснив співак.

Детальніше про реп-виконавця Fiamma

Fiamma (справжнє імʼя Дмитро) — це італійський співак, який має українське походження. За словами виконавця, у віці 9 років він переїхав разом із мамою з Тернополя до Італії. У 2019 році репер вирішив відвідати свого батька в Україні, оскільки не бачився з ним протягом 10 років. Однак, через оголошення карантину внаслідок розповсюдження хвороби COVID-19, співак був вимушений залишитися тут.

Fiamma поділився: насправді почав займатися музикою ще в Італії. Залишившись у нашій країні, він зрозумів, що тут також є гарні умови для розвитку творчості, тож вирішив писати й випускати треки українською.

За час перебування в Україні, Fiamma випустив 7 пісень, серед яких і колаборації з іншими нашими музикантами: MOLODOY, CHUPA 12, Parasito.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

726
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...