Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«В тобі сила зберегти світи»: Serj Constant присвячує пісню жінкам та їх нескінченному потенціалу

«В тобі сила зберегти світи»: Serj Constant присвячує пісню жінкам та їх нескінченному потенціалу

Виконавець Serj Constant випустив свій перший студійний альбом під назвою “Всесвіт”. Це цілісна, концептуальна, професійна робота, яка через призму суміші різних музичних жанрів доносить слухачеві світогляд артиста. 

Найкраще настрій та звучання альбому відображається у головному синглі, пісні “Всесвіт в тобі”:

“Ця пісня присвячена жінкам, їхній незламності, нескінченному потенціалу, здатності створювати, формувати світ і трансформувати життя навколо них.”

Музичний стиль пісні “Всесвіт в тобі”, як і більшості пісень з альбому, знаходиться на перехресті альтернативного хіп-хопу та етнічної музики. Головною особливістю цієї пісні можна вважати приспів, що виконаний жіночим хором. Це підкреслює основну тему та ідею сингла та придає йому необхідну атмосферу.

Робота над піснею велась рік, і остаточне її звучання сформувалось під час написання альбому.

“Текст для цієї пісні я написав влітку 2022, але до літа 2023 він просто лежав. Коли я вирішив робити альбом тоді вже сів за написання музики, гармонії, мелодій. Далі записали хор дівчат і вже потім, наприкінці літа 2023, я записав свої партії на студії”

Serj Constant почав захоплюватись музикою ще з дитинства, слухав все що було доступним та навіть ходив на гурток народних танців.

Музичним захопленням майбутнього артиста були спочатку альтернативний рок, а потім хіп-хоп, що зараз відчутно на звучанні його пісень.

Перші вірші та пісні артист почав писати з 14 років. Приблизно в той час з'явився творчий псевдонім Serj Constant (постійний, незмінний, сталий). Східною філософією та духовними практиками, виконавець став цікавитись пізніше, але вже підлітком відчував, що всередині є той сталий спостерігач, що за будь-яких обставин лишається незмінним.

“Всесвіт в тобі” не перший сингл, випущений артистом. У 2023 році вийшла пісня “Сяйво”, яка принесла перших слухачів і задала високу планку якості звучання та лірики, якої Serj тримається протягом всього альбому.

Альбом “Всесвіт” від Serj Constant - це яскравий приклад того, що хіп-хоп музика може бути цікавою, незвичною, з багатим аранжуванням та філософською лірикою. Це приклад артиста, який не просто робить музику “для себе”, а створює витвір мистецтва, який по праву займає своє місце у світовій історії музики.

Наразі Serj не планує зупинятись і планує підкоряти нові вершини та продовжувати експерименти з музикою. Його надихають хіп-хоп, етно, ембієнт, рок, електроніка, класична музика. Це саме ті шматочки пазла, що складають музичний стиль артиста Serj Constant та являються фундаментом цього та майбутніх альбомів виконавця.

Артист планує підкоряти все більше слухачів і виходити за рамки України використовуючи соціальні мережі та YouTube. Також, одна з цілей - це давати концерти, збільшуючи кількість відвідувачів з кожним заходом.

“Я хочу зайняти своєрідну нішу. Для мене це про автентичність, впізнаваність, цікавий образ, наповнення сенсом.”

Зараз пісня “Всесвіт в тобі” разом з альбомом “Всесвіт” доступні на всіх стримінгових платформах. Тож, якщо ви любите цікаву музику, наповнену глибоким сенсом - обов’язково маєте ознайомитись з цим матеріалом!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

556
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...