Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харьковские больницы получили генераторы из Франции

Харьковские больницы получили генераторы из Франции

Французькі благодійні організації передали нові генератори для медичних закладів Харкова.

Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, клінічна багатопрофільна лікарня №17 отримала генератор потужністю 600 кВт, поліклініка №20 – потужністю 125 кВт, поліклініка №26 – 50 кВт.

Генератори по лінії співпраці з Харківською міською радою передала асоціація «Медична та благодійна допомога Франція-Україна». Фінансовим донором виступила «Fondation de France» – незалежна адміністративна установа, створена урядом Франції для сприяння приватній благодійності та діяльності благодійних фондів. У Харків вантаж доставили за підтримки громадської організації «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» та ТОВ «Санагро Україна».

Зазначимо, що асоціація «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» допомагає Україні з 2014 року, а Харкову – з минулого року. Зокрема, вона забезпечила доставку до міста гуманітарної допомоги від міста-побратима Лілля, постачання медикаментів, засобів медичного призначення, автомобіля швидкої допомоги для закладів охорони здоров'я міста.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1355
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...